Lid worden

Aanvraag nieuw lidmaatschap van de Jaguar Drivers Club.

Toetredingsvoorwaarden: in het bezit zijn van een Jaguar, recent of oldtimer, we maken geen onderscheid. Of een speciale band hebben met het merk.

Het jaarlijkse lidgeld bedraagt € 70,00 per kalenderjaar. (Lid worden na 31 juli tot 31 oktober kost € 40,00 en geldt voor de rest van het kalenderjaar, vanaf 1 november betaalt u de volle € 70,00 tot het einde van het volgende kalenderjaar)

Bij uw eerste aanmelding rekenen wij een éénmalige administratie kost aan van € 15,00.

Na ontvangst van uw lidgeld ontvangt u uw persoonlijk lidnummer.

Met uw lidmaatschap kunt u deelnemen aan alle activiteiten van de JDC club en het geeft u stemrecht op de jaarlijkse algemene ledenvergadering. U ontvangt maandelijks onze JDC nieuwsbrief Flash via e-mail. Mits een jaarlijkse extra bijdrage van € 20,00 kunt u deze ook thuis per gewone post ontvangen. Bovendien bent u automatisch aangesloten bij de Belgische Federatie van Oude Voertuigen (BFOV) en geniet u van de vele voordelen die deze federatie te bieden heeft, waaronder de speciale tarieven van verzekeringsmakelaar Marsh. (Meer info op www.bfov.be)

Uw aanvraag tot lidmaatschap wordt bevestigd via een e-mail. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u het toegekende lidnummer toe.

Welkom in onze club van Jaguar Drivers.

Het bestuur.

Lid worden

Hou jij van rustige rondritjes of wil jij andere Jaguar Drivers ontmoeten?  Schrijf je dan snel in.

Over ons

Jaguar Drivers’ Club is de enige Jaguarclub in België. Onze club is tweetalig en stelt zich als doel de eigenaars en liefhebbers van Jaguar, Daimler, SS en Lanchester wagens samen te brengen. Ongeacht het type of bouwjaar.

Jaguar Drivers' Club

Akeli (Antwerpen-Kempen-Limburg)

Brabant

Hageland

Vlaanderen

Wallonië