Hier zijn twee mensen die een blijvende indruk op onze club hebben gemaakt.

Gilbert, groot qua formaat, maar ook en vooral met zijn charisma en toewijding aan de club.  Hij wist mensen te engageren om hem te helpen bij de organisatie van evenementen en beurzen waaraan de club deelnam!  Onder zijn leiding hebben we vaak prijzen gewonnen.  Ook, om onze dankbaarheid te uiten, dachten we dat het het beste was om hem te eren als “Lord of the Belgium Jaguar Drivers’ Club”.

Hij was de eerste die deze titel verdiende en heeft, volgens de geleverde diensten, het honderd keer verdiend!  Dat is waarom het nieuws van zijn dood me diep heeft bedroefd.  Met deze kleine bijdrage wil ik hem alle dankbaarheid uitdrukken die hij verdiende voor de geest en de nadruk die hij op onze club legde.

Wij mogen zijn echtgenote Jacqueline niet vergeten die, door haar vriendelijkheid, haar niet-aflatende toewijding, haar elegantie en haar charme, gedetacheerd, soms in de schaduw van haar echtgenoot.  Jacqueline en Gilbert waren een geweldig en zeer hecht koppel.

Al diegene en ikzelf, die de kans hebben gehad je te ontmoeten, wensen jou, Jacqueline, veel moed om het leven te leiden zonder je “Lord van de Belgische Jaguar Drivers’ Club”.

Pol en Nicole Bosman

Over ons

Jaguar Drivers’ Club is de enige Jaguarclub in België. Onze club is tweetalig en stelt zich als doel de eigenaars en liefhebbers van Jaguar, Daimler, SS en Lanchester wagens samen te brengen. Ongeacht het type of bouwjaar.

Jaguar Drivers' Club

Akeli (Antwerpen-Kempen-Limburg)

Brabant

Hageland

Vlaanderen

Wallonië